Odštampajte ovu stranicu
04
oktobar

Veliki povratak Regionalne televizije Kanal 9

Napisao 
Objavljeno u Kragujevac

Nakon velike pauze u emitovanju sopstvenog programa, simbolično, od 9. oktobra, Regionalna televizija Kanal 9 počinje sa emitovanjem novih programskih sadržaja.

Iza svega stoji novi glavni i odgovorni urednik Kanala 9, poznato kragujevačko TV Lice Dejan Veljković Velja i kompanija Dream Factory, čiji je vlasnik i osnivač. 

Novi urednik je, u dogovoru sa  vlasnikom televizije, za samo sedam dana  okupio ekipu najpoznatijih ljudi iz lokalnog sveta medija i postavio emisije informativnog, zabavno-komercijalnog, muzičkog karaktera, koje će pomeriti standarde produkcije na ovim prostorima. 

Velja kaže da je ovu poziciju, u trenutno nezahvalnim okolnostima, prihvatio zbog ličnog i emotivnog odnosa prema televiziji Kanal 9, na kojoj je napravio prve profesionalne korake. 

"Osećam se kao fudbaler koji se vratio na teren , na kome je prvi put dao gol... Kanal 9 će ponovo biti najgledanija televizija", najavio je Velja.

Pored emisija "Svaki Dan", "Flash", "Stetoskop", "Na Korzou"... na Kanalu 9 ćete gledati i popularni tv format pod nazivom "Shopping Avantura", koji se do prošle godine emitovao na Televiziji Kragujevac.

Za sada se zna da će među licama nove TV Kanal 9 biti Tamara Pantelić, Kristina Koturanović i da će prezenter Vesti Kanala 9, kojima ekipa pridaje naročitu pažnju, biti Nataša Lazarević sa TV Prva.

Pročitano 714 puta
Ocenite ovaj članak
(0 Glasova)