Odštampajte ovu stranicu
04
januar

Patriotski front za Batočinu najavio dalje aktivnosti

Napisao 
Objavljeno u Region

Grupa građana „Patriotski front za Batočinu“ na prigodnom novogodišnjem koktelu još jednom je ukazala na probleme žitelja ovog kraja. Istovremeno, televiziji Kanal 9 uručena je zahvalnica za dosadašnju saradnju.

Grupa građana „Patriotski front za Batočinu“ priredila je novogodišnje druženje. Uz svečarsku atmosferu, bila je to i prilika da se još jednom ukaže na probleme u svakodnevnom životu žitelja ovog kraja, ali i dodele zahvalnice. Među nagrađenima je i Kanal 9. U „Patriotskom frontu“ itiču da su posebno ponosni na svoju sekciju koja se bavi humanitarnim radom. Tokom godine pomoć u prehrambenim paketima, odeći ili ogrevu dobile su brojne porodice, a takva praksa biće nastavljena i u 2017. godini.

 

Žitelje Batočine i okolnih sela najviše muče problemi vezani za poljoprivredu. Ističe se da bi ratarima daleko lakše bilo kada bi država imala jasnu agrarnu politiku.

 

Grupa građana „Patriotski front za Batočinu“ okuplja 13 stranaka, udruženja i pokreta. Ideja vodilja im je, kako kažu, politički zaokret Srbije ka istoku, odnosno Rusiji.

 

Pročitano 616 puta
Ocenite ovaj članak
(0 Glasova)